Monday, 2017-10-23, 7:48 AM
MODENAS ACE 115
Main Registration Login
Welcome, Guest · RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » MAKLUMAN ACE 115 » Dari pihak pengurusan » Kata-kata aluan dari tuan tanah(Modenas)
Kata-kata aluan dari tuan tanah(Modenas)
ace115Date: Monday, 2012-03-12, 1:23 PM | Message # 1
Private
Group: Administrators
Messages: 13
Reputation: 0
Status: Offline

Assalamualaikum dan salam sejahtera dari Modenas Ace 115 buat semua,
First skali aku tak pandai nak tulis formal2 ni.. Izin aku menggunakan kata ganti diri aku ye..
Sempena pelancaran Modenas ACE 115 yang baru berlangsung 01/03/2012 yang lalu, aku tergerak ati nk buat forum.
So aku belajar la nak buat forum n website ni.. (tgk youtube, google sana sini n bermacam bagai la)
Dipendekkan cerita aku berjaya la buat forum ni pada 12/02/2012 tepat jam 4.00 pg di rumah aku .. alamat rahsia (tak pasal2 msuk ofis lewat aku aritu)
Aku mengalu-alukan semua user diluar sana join forum aku..
Baik yang pakai ACE115, peminat, pengkritik, bakal pembeli, pengguna motosikal Modenas yang lain untuk join forum ni..
Tanpa tuan2 sekalian forum yang aku buat ni mesti hambar.. (dah comment aku sorg je.. reply comment sendiri pn aku)
So aku berharap korg dapat sama2 membantu Modenas n forum ni untuk sentiasa berdaya saing seperti forum lain.
Tujuan aku buat forum ni adalah :
1) Untuk buat community motor lebih ramai..
2) Untuk pembeli dan pengguna motosikal Modenas ACE 115 (perasaan dimana U all pn ade community dlm alam maya ni)
3) Segala penambahbaikan, permasalahan boleh diajukan di forum ni.
4) One stop center untuk pengguna ACE 115 beli spare parts n segala bagai..
(DAH LA.. BYK PLAK AKU PUNYE TUJUAN).. HAHA


Disini aku berharap segala kekurangan yang ade dlm forum dapatlah hampa maafkan ye..
Saya budak baru belajar bagaimana nk bermain dengan forum ni.

P/S : Sorry, formality is not my way of life.. hahaha.. B)
Attachments: 3108106.jpg(262Kb)
 
Forum » MAKLUMAN ACE 115 » Dari pihak pengurusan » Kata-kata aluan dari tuan tanah(Modenas)
Page 1 of 11
Search:

Create a free website with uCoz